Kalendář akcí

srpen

4 - 17 Tábor

Facebook


Aktuality

Podzimky 2016

 

Jeli jsme do Pacova, sraz byl na Hlavním nádraží, odkud jsme jeli vlakem. Ve vlaku to bylo v pohodě. Poté co jsme vystoupili jsme šli pěšky na faru bylo nás asi 30 i s vedoucími. Na faře jsme si rozdělili, kde bude kdo spát a vybalili jsme si věci. Pak nám udělali vydatné jídlo potom jsme šli na procházku omrknout terén, hráli jsme nějaké hry. Konečně jsme se odebrali na velmi dobrou večeři, která všem chutnala. Večer jsme si rozdali anděly a vrahy což jsou zajímavé hry, které nebudu vysvětlovat. Potom šly malé děti spát a velké si ještě povídali v jine místnosti. Ráno jsme se nasnídali a připravovali se na ven.

 

Venku jsme šli do parku, kde jsme opět hráli hry až do oběda. Po obědě jsme vyrazili ven a potkali vílu, která se jmenovala Ilmare služebnice Paní hvězd. Ta nám řekla, že jí ukradli náhrdelník, který je moc cenný a že bez něj nemůže nic dělat. A že ho máme najít, prej ho ukradli ďasové, vlkodlaci, běsové a jiné temné příšery. Jelikož bylo 5 oddílu tak šel každý někam jinam pro jiné info, kde máme začít hledat. Dostali jsme informaci, že máme jít k jezeru a posvětit se vodou, a ještě před tím jsme si zahráli ponorky.

 

Zbytek pobytu se nesl v podobném duchu. Nakonec se nám podařilo zjistit, že náhrdelník ukradl strašlivý pán vlkodlaků, kterého jsme museli jít v noci vyslechnout. Bylo to náročné, ale podařilo se nám jej porazit a zachránit Ilmare.

 

Pak už jsme museli domů, kde na nás čekali naše maminky, na které jsme se moc těšili. Rozloučili jsme se s kamarády a už jsme se těšili, až se uvidíme příště.