Kalendář akcí

srpen

4 - 17 Tábor

Facebook


Aktuality

Podzimky 2015

Podzimní prázdniny 2015

Tentokrát jsme se rozhodli jet místo do Vratislavic nad Nisou do vesnice Jistebnice poblíž Tábora. Sraz byl ve čtvrtek 28. října na Hlaváku. Cesta proběhla hladce a v pořádku jsme dorazili na faru u kostela sv. Michaela. Bylo nás asi 15 plus vedoucí.

Fara byla zevnitř poměrně dobře zařízená. Velcí kluci a vedoucí spali v místnosti s rotopedy, malí spali v jídelně a holky v malém pokoji vedle ní. Poté, co jsme se ubytovali, jsme se vydali na menší procházku po blízkém okolí. Na nedaleké louce jsme si zahráli pár her a šli jsme zpět na faru, kde na nás čekala vynikající polívka. Po jídle jsme si zahráli nějaké hry a většina šla spát. Až na malou skupinku větších dětí, které si ještě povídaly v kuchyni.

V pátek dopoledne jsme vymýšleli trasy s úkoly pro ostatní skupinky, což jsme si všichni náramně užili. Na faru jsme přišli akorát k jídlu. Oběd byl vynikající. Odpoledne jsme procházeli trasu jiných skupinek, kterou jsme si vybrali. Byla to taky velká sranda, takže jsme se vrátili rozesmátí. Navečeřeli jsme se a pak jsme šli spát.

Sobota proběhla taky skvěle. Dopoledne jsme šli na procházku a odpoledne jsme plnili seznam dvaadvaceti úkolů, které pro nás připravili vedoucí. Později večer jsme šli na menší bojovku.

V neděli jsme vstali, uklidili všechny pokoje a odjeli jsme do Tábora, kde jsme chvilku setrvali a pak jsme nasedli na vlak a jeli zpátky do našich domovů. Cesta proběhla v pořádku a rozebrání dětí na Hlaváku taky. Doufám, že se všichni uvidíme i příští rok a pořádně si to užijeme.

Jáchym